Охорона супермаркетів

Охорона супермаркетів

Мабуть, ніхто не буде заперечувати стрімкий ріст кількості супермаркетів в Україні за останні п’ять років. Зі збільшенням їх кількості та об’єму товарів збільшуються і ризики. Саму тому зараз вони особливо потребують надійної охорони. Зловмисники і злодії вивчають нові варіанти шахрайства, тому приватні охоронні підприємства, яким довіряє той чи інший супермаркет, повинні бути напоготові. У свою чергу, співробітники охоронного підприємства можуть дати великі гарантії, що порядок всередині супермаркету не порушиться і нічого не пропаде. Отже, якою повинна бути охорона супермаркетів?

Зміст статті:

  1. Безпечна покупка;
  2. Завдання охорони.

Безпечна покупка

Охорона великих супермаркетів — це послуга, на якій спеціалізуються сучасні охоронні компанії. Охоронці здійснюють суворий контроль не тільки за покупцями, але й за самими працівниками супермаркету, які також можуть скоїти крадіжку. Професіонали знають, як саме розпізнати злодія, і тим самим забезпечити безпеку добросовісним покупцям. Важливо й те, щоб продавці теж почували себе в цілковитій безпеці.

Ось тому, якщо ви є власником супермаркету, то безпека і його охорона для вас повинні бути на першому місці. Слід також звернути увагу на охорону автомобільної парковки супермаркету, оскільки саме там досить часто відбуваються крадіжки. Якщо у вашому супермаркеті надійна охорона, то потенційні покупці можуть спокійно залишити свій автомобіль на парковці і з почуттям спокою здійснювати покупки.

Зараз багато охоронних агентств надають послуги спеціальної охорони для супермаркету. Поєднання заходів попереджувального характеру здатні забезпечити безпеку при охороні супермаркетів.

Співробітники охоронного підприємства, якими здійснюється охорона супермаркетів, намагаються забезпечити безперебійну роботу об’єкта і повну схоронність всіх матеріальних цінностей.

Але перш ніж супермаркет буде взято під охорону, фахівці приватних охоронних підприємств проводять експертизу об’єкта та його комплексне обстеження. Це необхідно для найбільш ефективної та економічно вигідної організації системи охорони. Після чого будуть запропоновані вам кілька варіантів тієї чи іншої тактики.

Охорона супермаркетів

Охорона супермаркетів: Завдання охорони

Для необхідного варіанту тактики охорони супермаркету, співробітниками охоронного підприємства враховується інформація про самий об’єкт, дані про працюючий персонал, тип товарів, які реалізує супермаркет.

Співробітники агентства в процесі охорони супермаркету зобов’язані вирішити такі завдання:

  1. Забезпечити повну схоронність матеріальних цінностей і товарів в супермаркеті;
  2. Зупинити спроби розкрадання товару, як з боку відвідувачів, так і з боку персоналу супермаркету;
  3. Гарантування громадського порядку на території ввіреного супермаркету.

Фактично, практика показує, що ефективною може бути лише така тактика охорони супермаркетів, яка не дозволить зловмисникам знайти незахищене місце в системі охорони об’єкта, з якої з’явиться можливість припиняти незаконні дії на корені.

Якщо вас цікавлять послуги технічної або фізичної охорони в Києві / Київській області / Україні, то хотіли б запропонувати вам співпрацю з нашою компанією. Демпінгові ціни не пропонуємо, але гарантуємо чесне співвідношення ціни та якості.

Телефони (цілодобово):

(044) 360-65-74, (067) 440-90-07, (063) 787-08-78, (066) 213-35-65.

Чи скористайтесь чатом з нашим менеджером або формою зворотного зв’язку і ми вам передзвонимо.

З повагою, ваша охоронна компанія.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Сергій Савчук/ автор статті

Директор ТОВ «Альянс-безпека»

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
АЛЬЯНС-БЕЗПЕКА
Додати коментар